Skip to main content

– Tea & Garden –

Julboxen 2021

I år har vi satt ihop en julbox med årets exklusiva tekalender och två ekologiska julte-blandningar. Rooibos med smak av kanel och kryddnejlika samt svart te med smak av kanel och ingefära. Dessutom bjuder vi på te-filter med varje box.

 – Boxen innehåller – 

2021 Ekologiska Tekalender

Ekologisk Svart te med smak av kanel och ingefära, 80g

Ekologisk Rooibos med smak av kanel och kryddnejlika, 80g

Gratis te-filter

Mer information om urvalet

1. Te-kalender 2021 med 24 ekologiska teer i pyramidpåsar. Bryggningsinstruktioner och en beskrivning för varje te. Tillsammans med inspiration och fakta.

2. Julte ekologiskt – Mulled Wine Santa – 80gr. Varje jul blir tomten överväldigad av all uppmärksamhet. Men det ger honom också energi att hålla ut nästan ett helt år utan att någon säger hans namn. Han håller ut till den sista månaden för jul med sitt favorit glöggte med kanel och kardemumma. Slurpar kontinuerligt och längtar efter att vara i allas rampljus igen.

3. Julte ekologiskt – Pompous Rudolph – 80gr. Pompous Rudolph älskar att bli sedd och bli älskad. Så varför vänta när semestern varit fruktansvärd lång. Äntligen är tiden här, som en fjäril som springer ut ur puppan, sprider han sina majestätiska horn och kommer in i rampljuset. Lämnar en doftande smak av kanel och kryddnejlika efter sig. En smak av fåfänga.
Ekologisk rooibos med smak av kanel, kryddnejlika, ingefära, kardemumma, svartpeppar och tonkabön

4. Gratis låda tefilter