– London Tea Exchange –

Wellness Collection – Vol 7

En del av vår Nobelkollektion, denna tebok innehåller följande fyra lösa blad te. En vacker tebok i plåt innehållandes fyra sorters te.

 – Fyra av följande – 

1. Premium Chamomile

2. Premium Moroccan Mint

3. Premium Rooibos

4. Premium Sea of Blossoms

Mer information om urvalet

1. Premium-kamomill Denna högkvalitativa kamomill-infusion innehåller anti-bakteriella och antiinflammatoriska egenskaper och anses vara ett universalmedel för att lindra stress och migrän. Denna fulla infusion av kamomillknoppar kommer att lugna själen.

2. Premium marockansk mynt En läcker och uppfriskande törstnäckare med en vitaliserande spearmintsmak. Perfekt för rengöring av gommen och hjälpa matsmältningen efter måltiderna och underbart antingen varmt eller kallt.

3. Premium Rooibos. Rooibos är koffeinfritt och ger en lugnande och lugnande infusion. Denna premiumkvalitet kan identifieras genom dess djupa rubinfärg och dess söta aromatiska smak.

4. Premium Blossoms Sea Denna sällsynta infusion har blivit mästerligt blandad med en mängd blommor med inslag av hallon, rabarber och körsbär. En lugnande och avkopplande kopp som garanterar en sublim stund av fred.

– Innehåll: 25 gram per ask, a 100 gram totalt. Ekologiskt lösviktste –

398krAdd to cart