– London Tea Exchange –

Wild Orchid Collection – Vol 4

En del av vår Nobelkollektion, denna tebok innehåller följande fyra lösa blad te. En vacker tebok i plåt innehållandes fyra sorters te.

 – Fyra av följande – 

1. Premium Sencha Gojiberry

2. Premium Sencha Aloe Vera

3. Premium Pink Tropics

4. Premium Bora Bora

Mer information om urvalet

1. Premium Sencha Gojiberry Denna kraftfulla superfruktblandning är full av antioxidanter som främjar ett friskt immunsystem. Denna läckra infusion av bär är en söt och salig botemedel som inte kommer att göra dig besviken.

2. Premium Sencha Aloe Vera Detta vackert balanserade grönt te blandat med Aloe Vera, ananas och grädde ger ett läkande och lugnande botemedel. En delikat och uppfriskande kopp som hjälper till att känna balans och lugn.

3. Premium Pink Tropics Smaken av mogna frukter lovar en tropisk övergivenhet som ingen annan. Koppfärgen är verkligen rosa! Ett sött och lyckligt botemedel som inte kommer att svika. Perfekt antingen varm eller kall

4. Premium Bora Bora Denna frisyrande blandning av jordgubbar kombinerat harmoniskt med tropisk papaya och utsmyckad med en mängd medföljande frukter vilket resulterar i en oemotståndlig söt och tangy smak. Uppfriskande antingen varmt eller kallt.

– Innehåll: 25 gram per ask, a 100 gram totalt. Ekologiskt lösviktste –

398krAdd to cart